Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

2022 - 10 - 26

Hyr stuga på härliga Öddö!

Tycker du om salta hav, klippor, bad och lugn natur? I så fall är nog en semester på Öddö något för dig. Nu har vi öppnat bokningen för säsongen 2023!

Strax utanför Strömstad på norra Öddö ligger vår sommargård. Gården är vackert belägen vid en fin vik ett par hundra meter från en av öns två badplatser.

På Öddö finns härliga strövområden för den som föredrar friluftsliv, badplatser med fin sandstrand, klippor för solbad eller krabbfiske från bryggan. Det finns även möjlighet att låna roddbåt eller kanot.

Sommargården består av en större huvudbyggnad, fem stugor samt en vedeldad bastu belägen precis vid stranden. I alla stugor finns kylskåp, torkskåp, varmvatten, dusch, kaffebryggare, WC och nödvändiga husgeråd samt TV. Stugorna renoverades 2022.

Stugorna hyrs ut till både större och mindre sällskap och bokning kan göras per vecka eller dygn. Huvudbyggnaden kan hyras separat för olika tillställningar. Observera att det inte får bo fler personer än det finns bäddar i stugorna!

Till Öddö tar du dig antingen med taxibåt eller med Kosterbåtarna. Båtarna avgår från norra hamnen i Strömstad och du går i land vid Blötebågen.

Mer information om priser och bokning