Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

2023 - 05 - 08

Vi bjuder på första hyran!*

Vill du bo i någon av byarna Nyhammar, Saxdalen eller Sunnansjö? I så fall har du nu chans att bli bjuden på din första månadshyra! *Erbjudandet gäller endast på utvalda lägenheter, om du är ny hyresgäst och kontraktet ska tecknas innan 30 juni 2023.

För att se vilka lägenheter som ingår i kampanjen klickar du dig in på "Sök bostad" och därefter väljer Sunnansjö, Nyhammar och Saxdalen i områdessökningen. Lägenheterna är tydligt märkta så du lätt ser vilka det är.

Under "Registrera dig och sök bostad" hittar du all information om hur du registrerar dig i vår bostadskö, hur du går tillväga för att göra en intresseanmälan på en lägenhet samt annat som kan vara bra att veta!

Läs mer om Nyhammar, Saxdalen och Sunnansjö!