Google Translate

Translate the page to English. You can choose another language after the click Translate the page to English.

2023 - 11 - 23

Nu har vi lanserat vårt nya marknadssystem!

Från och med nu den 23 november har vi ett nytt marknadssystem, vilket medför att både du som står i vår bostadskö och du som redan är hyresgäst hos oss kommer kunna göra allt digitalt via ”Mina sidor”.

Som inloggad på ”Mina sidor” kommer ni som sökande bland annat kunna se lediga lägenheter, fordonsplatser och förråd, lämna intresseanmälan, ladda upp intyg, lämna svar på erbjudanden efter lägenhetsvisning samt signera avtal – helt digitalt. Befintliga hyresgäster kommer även, precis som tidigare, se all information om sin bostad samt göra sin felanmälan.

Ni behåller självklart era köpoäng och er kundprofil – det ni behöver göra är att se över era kontaktuppgifter så de stämmer och är aktuella samt registrera en ny sökprofil, detta för att framöver få lägenhetsförslag från oss enligt era önskemål.

Du som sökande kan inte kan använda samma inloggningsuppgifter som du gjort på våra tidigare hyresgästsidor, det vill säga ditt tidigare användarnamn och lösenord fungerar inte. Däremot kan du logga in med BankID, om du inte har möjlighet till det kan du kontakta vårt kundcenter via mail kundcenter.fastighetsbolagen@ludvika.se och be om ett nytt användarnamn och lösenord.

Du som hyresgäst loggar in som vanligt.

Inloggning

Logga in på Mina sidor som befintlig hyresgäst. Du kan logga in som vanligt med användarnamn och lösenord, eller med BankID.

Logga in på Mina sidor som bostadssökande. Logga in med BankID eller skicka ett mail till kundcenter.fastighetsbolagen@ludvika.se för att be om ett nytt användarnamn och lösenord.

Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta oss!